Weer een mijlpaal bereikt

25 oktober 2018

Beste geïnteresseerde en volgers. We hebben weer een mijlpaal bereikt door het tekenen van de erfpacht overeenkomst met de gemeente.
De volgende stap is het officieel in ontvangst nemen van de zonnepanelen, waarna we eindelijk de kabel kunnen aanvragen om de energie te koppelen aan het net. Deze aanvraag staat 22 weken voor dus zoals u zult begrijpen duurt het allemaal nog even voordat we daadwerkelijk kunnen gaan leveren.
Alle betrokkenen ondersteunen ons om zaken toch zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen en waar mogelijk te versnellen.
We hebben inmiddels vele berichten via de site www.ecpnieuworanjepoort.nl en via de antwoordkaart bij de laatste nieuwsbrief mogen ontvangen. Allen hartelijk dank voor jullie bericht, wat we nodig hebben om verder goede zaken te kunnen doen met een toekomstige afnemer en leverancier van energie. We vragen u ook om uw gemiddeld gasgebruik, daar we een zo'n compleet mogelijk aanbod aan jullie willen kunnen doen en een zo net mogelijke deal te maken met de toekomstig leverancier.
Wat gaat er nog allemaal gebeuren:
In november zal er een energiekrant bij u in de bus vallen met feiten, wetenswaardigheden en waar we als coöperatie nu staan en waar we naar toe willen.
Zodra er bekend is welke energie leverancier we als coöperatie mee in zee gaan en er is zicht op een daadwerkelijke aansluiting op het net, dan willen we graag weer een aantal bewoners avonden organiseren, waarbij u op die avond ook daadwerkelijk gelijk lid kunt worden van de coöperatie en samen met de leverancier dan ook de overstap in gang gezet kan worden.
 

Terug naar het nieuws overzicht